ZMAKDOME 28: Άλλαξε το DNA του ΖΜΑΚ

Μετά από 3,5 χρόνια, 42 events και πάμπολλες προσπάθειες ο Μιχαήλ-Άγγελος κατάφερε να φτάσει στο «ιερό δισκοπότηρο» του ZMAK. Το ΖΜΑΚ championship!

Ο άνθρωπος με το τέλειο DNA, απέσπασε την ολοκαίνουργια ζώνη του πρωταθλητή από τον Σπύρο Λούη, αλλά τα προβλήματα του άρχισαν λίγα δευτερόλεπτα πριν... και μετά τον αγώνα.

Γεδεών ο δίκαιος!

O τίτλος κρίθηκε στη λεπτομέρεια που λέγεται guest referee. Ο Γεδεών ακέραιος όπως πάντα, δεν επέτρεψε στον Λούη να κάνει πάλι τα ίδια. Μάντεψε πως πίσω από την πλάτη του ο Λούης χρησιμοποίησε τη ζώνη για «όπλο» και δεν μέτρησε ποτέ... 3.

Λούης βάθρο Μιχαήλ

Στη συνέχεια ένας «Αρχάγγελος» τελείωσε την δεύτερη θητεία του Σπύρου Λούη και το standing ovation για τον Μιχαήλ-Άγγελο και τον manager του Κύρο Αλεξάνδρου ήταν συγκινητικό. Όμως... VIDEO

Μιχαήλ Άγγελος New ΖΜΑΚ champion


Παραλίγο εξαργύρωση

O Kris Ka$$ και η Power n’ Money, η οποία κατέστρεψε τα μισά ματς του show με όπλο τη βία, εμφανίστηκαν με το «Χρυσό Συμβόλαιο» στα χέρια. Ο Ka$$ ζήτησε εξαργύρωση και όλη η φατρία (7 άτομα) περικύκλωσε το ring.

Kass cash in

Ο Κύρος έβαλε ασπίδα το κορμί του και ο Μιχαήλ-Άγγελος με τη ζώνη δραπέτευσε στην κυριολεξία σκαρφαλώνοντας στο μπαλκόνι. Ο Ka$$ δεν εξαργύρωσε και ξέσπασε στο ring, αλλά μπορεί να το κάνει ανά πάσα στιγμή εφόσον δεν έγινε ματς!

Kass σε απόγνωση στη μέση του ring


Αμερική μέσω Μέντορα

Τα άσχημα νέα για τον πρωταθλητή όμως ξεκίνησαν από νωρίς. Πριν το main event, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο «Dungeon» o μυστηριώδης, τρομακτικός και απόκοσμος Μέντωρ.

Ενημέρωσε πως δεν βρίσκεται στο ZMAK για να πάρει και αυτός ένα κομμάτι του αλλά για να το βγάλει από την αφάνεια και να το κάνει διεθνή promotion, μακριά από θλιβερές καρτικατούρες παλαιστών.

Mentor debut

Θεώρησε το κοινό θύματα ενός celebrity άσχετου με το wrestling (Πολυχρονίδης) και μετέφερε το πρώτο του «μάθημα» στην τάξη του ZMAK. Το «μάθημα» Deimos!

Ο Αμερικανός performer του Impact, είναι ο πρώτος «στρατιώτης» του Μέντορα και από την Florida των ΗΠΑ, ζήτησε τη ζώνη του πρωταθλητή, μαζί με το «θύμα» που θα την κουβαλά (πλέον είναι ο Μιχαήλ).

Deimos

Η πρώτη υπεράσπιση του Μιχαήλ-Άγγελου, θα γίνει Οκτώβριο στις ΗΠΑ κόντρα στον διεκδικητή Deimos και αυτή είναι η πρώτη φορά που ο τίτλος ταξιδεύει στην αμερικάνικη ήπειρο.

Νέο «κόσμημα»

To show άνοιξε ο ιδρυτής του ZMAK Πέτρος Πολυχρονίδης, που αφού θύμισε στο ZMAK Nation, τι είναι αυτό που φθονούν οι εχθροί του, αποκάλυψε το ολοκαίνουργιο και ολόχρυσο νέο ZMAK championship. VIDEO

Πολυχρονίδης new ZMAK belt


Όχι δεν είναι μαμάααα...

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Prime champion Ninja. Στο open challenge ανταποκρίθηκε ένας νέος τύπος, ονόματι Snik Boy, ο οποίος συστήθηκε σαν εκφραστής της trap κουλτούρας, με είδωλα του τον Sin Boy, τον Snik και τον FY.

Το ματς τελείωσε με DQ υπέρ του Nina, που κράτησε τον τίτλο, αλλά... λιπόθυμος από χτυπήματα αρχικά με φιάλη spray και μετά κλωτσιές στο κεφάλι. Ο Snik Boy, έκανε μέχρι και graffiti στο σώμα του Ninja και αποχώρησε. Σίγουρα έκανε αίσθηση το ντεμπούτο του. VIDEO

Trystan paints Ninja


Πιο εύκολα από όσο νόμιζαν

Οι Δίδυμοι υπερασπίστηκαν για άλλη μια φορά τους ομαδικούς τίτλους. Η Λεγεώνα του Βορρά (Μπόμπας & Γιωρίκας) στάθηκε λίγη απέναντι στη Δίδυμη τελειότητα.

Δίδυμοι retain

Ο Κάιν και ο Άβελ, πρώτα ισοπέδωσαν τον ώμο του Γιωρίκα και μετά έπαιξαν 2 vs 1 κόντρα στον Τζόνι Μπόμπα, που άντεξε 5 λεπτά τον σφυροκόπημα. VIDEO

Έρχονται οι Αλβανοί (ξανά) για τις ζώνες

Επόμενοι αντίπαλοι των Διδύμων, οι Pushtet dhe Para. Οι Αλβανοί με τη βοήθεια την φατρίας τους, Power n’ Money, έστειλαν τους Guns n’ Maiden στο νοσοκομείο και έγιναν οι διεκδικητές των τίτλων για τρίτη φορά στην καριέρα τους (τις άλλες δύο ως Skendernation). VIDEO

PnM torture Sabbath


Ωμή βία

Μπορεί oι fans να απόλαυσαν τον αγαπημένο τους εκφωνητή Κων/νο Καλόψυχο να κερδίζει για λογαριασμό του Boss Club αλλά η συνέχεια ήταν φρικτή.

Καλόψυχος Ερμής wins

Μετά το RKO του Ερμή στον Όμηρο Γιαννατσέλη και την ήττα για τον δεύτερο και τον κ.Πέρη, η Power n’ Money εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά στην αρένα κάνοντας ακριβώς το ίδιο. Ισοπεδώνοντας. Ο Ερμής μάλιστα, δέχτηκε power bomb ακόμη και από την Αμέλια! VIDEO

Αμέλια powerbomb Ερμή


Μήνυμα ελήφθη

Στη νέα live εκπομπή του ZMAK, το “One Night Χάσταγκ» η Λεγεώνα του Βορρά, δέχτηκε αρκετό χλευασμό για το παρελθόν της από τον host Τζίμη Χάσταγκ, που το «πλήρωσε» στο τέλος.

Λεγεώνα attacks Χάσταγκ

Ο Κωστίκας για άλλη μια φορά επανέλαβε πως θα κερδίσει τον F.B.I και θα αποκτήσει την προσοχή του promotion, ενώ παράλληλα θα στείλει μήνυμα πως οι Λεγεώνα πρέπει να πάρει μετοχές του ZMAK για να το ανεβάσει Θεσσαλονίκη. VIDEO

Το πρώτο σκέλος της δέσμευσης του... έγινε πράξη λίγα λεπτά μετά. Χρειάστηκε βέβαια ένα low blow και λίγο βοήθεια από τη Λεγεώνα αλλά... κέρδισε τον F.B.I. VIDEO

Κωστίκας low blow FBI


Ισοπαλία;;;

Το τρίτο και τελευταίο ματς της σειράς Best of 3 των αδερφών Γκαλούση, τελείωσε... ισόπαλο. Το ironman match έληξε με σκορ 1-1 αφού σε 15 λεπτά τα δύο αδέλφια πήραν από ένα pin.

Μιχάλης over Μπάμπη from the corner

Κανείς δεν ξέρει τι επιφυλάσσει η συνέχεια, αφού ο μικρός αδερφός (Μιχάλης), έδωσε το χέρι για συμφιλίωση στον μεγάλο (Μπάμπη) και αυτός το έδωσε μεν αλλά πολύ απρόθυμα και με ατελείωτα νεύρα, ενώ φεύγοντας, τον έσπρωξε.

Έρχεται η Roman Dynasty

Στο επόμενο ZMAKDOME, στις 19 Οκτωβρίου, θα γίνει ένα από τα πιο ξεχωριστά main event που έχει δει το ελληνικό κοινό.

Μετά από απίστευτο τσακωμό στα αποδυτήρια μεταξύ των γυναικών του ZMAK αλλά και των Τόμπολα και Theo Pappas ο general manager του promotion, Ιωάννης Αφεντούλης, ανακοίνωσε ένα super match.

Τομπολας Pappas browl backstage

Τρία Mixed ζευγάρια (άνδρας-γυναίκα) θα διεκδικήσουν δύο διαφορετικά #1 contenders, στο ίδιο ματς.

Λία Τόμπολα & Αλέκος Τόμπολας vs Αμέλια & Theo Pappas vs Roman Dynasty! Οι Ιταλοί multi champions σε 4 διαφορετικά promotions του πλανήτη ξανά στην Ελλάδα.

Roman Dynasty

Αν κερδίσουν οι Karim Brigante & Miss Monica, τότε γίνονται διεκδικητές για τους τίτλους Prime & Women’s αντίστοιχα. Το ίδιο θα συμβεί και σε περίπτωση νίκης της PnM (Pappas Amelia).

Αν κερδίσουν τα αδέρφια Τόμπολα, ο Αλέκος πάει για τον τίτλο Prime και η πρωταθλήτρια Λία, κερδίζει 60 ημέρες χωρίς ματς υπεράσπισης. Τεράστιο κίνητρο. VIDEO

Monsters

Ο Φαλακρός Γκουρού, έκανε μετά από καιρό την εμφάνιση του, χλεύασε το κοινό, που αποδοκίμαζε τις πράξεις του (κυρίως σε βάρος του Χασάπη) και δήλωσε πως είναι το «Τέρας» του ZMAK.

Ο Αλέκος Τόμπολας ευθύς αμέσως του κόλλησε στο πρόσωπο ενώ μέσω titantron πρόσθεσε ακόμη περισσότερα «κυβικά» στην κόντρα που διαφαίνεται ο Γολιάθ! Μας περιμένει μάχη «τεράτων»;;; VIDEO

Γολιάθ on titantron and Monsters
 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ALBUM
instagram



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ZMAKDOME 28

 




Media

back to top

Shop