Το ΖΜΑΚ στο AthensCon 2017!

Το ΖΜΑΚ, πιστό στο ραντεβού του, θα βρίσκεται και φέτος στο μεγαλύτερο συνέδριο κόμικς, κινηματογράφου, σούπερ ηρώων, video games, επιτραπέζιων παιχνιδιών και γενικά όλου του φάσματος της ποπ κουλτούρας και των hobbies που πηγάζουν από αυτή, την AthensCon.

Το φεστιβάλ θα γίνει στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, που βρίσκεται στο Δέλτα Φαλήρου στο τέρμα της Λεωφόρου Συγγρού, στις 2 και 3 Δεκεμβρίου 2017. Τα εισιτήρια είναι στα 7 ευρώ (one day pass) και 10 ευρώ (two days pass). Περισσότερες πληροφορίες εδώ και για εισιτήρια εδώ.
 

Μετά την περσινή επιτυχία του ΖΜΑΚ στην έκθεση, με το ZMAK HEROES αλλά και την γενική παρουσία του promotion, φέτος θα βρίσκεται εκεί με το δικό του περίπτερο 18 τετραγωνικών μέτρων. Ελάτε να γνωρίσετε και να συναντήσετε από κοντά τους performers του ΖΜΑΚ, να τους ρωτήσετε τα πάντα για το pro wrestling αλλά και να φωτογραφηθείτε μαζί τους και να πάρετε τα αυτόγραφά τους.

Επίσης, θα μπορείτε να ντυθείτε στα χρώματα του ΖΜΑΚ αλλά και των παλαιστών του, καθώς μπλούζες, καπέλα και λοιπά προϊόντα θα σας περιμένουν στο περίπτερο του promotion.

Ακόμα, την Κυριακή, την 2η ημέρα της AthensCon, το ΖΜΑΚ θα παρουσιάσει την συνέντευξη τύπου για το τελευταίο του show για το 2017, το MERRY CHRIZMAK 2017. Στις 18.30, στην συνέντευξη τύπου, την οποία θα συντονίζει ο Κωνσταντίνος Καλόψυχος, θα συμμετάσχουν οι παλαιστές του ΖΜΑΚ όπως ο Κώστας Παππούς “ο Κουρέας”, ο Χασάπης, ο Φαλακρός Γκουρού, ο F.B.I και πολλοί άλλοι, για να... ευχηθούν καλές γιορτές.

Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Δεκεμβρίου σας περιμένουμε όλους στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do!
Να είστε όλοι εκεί!


back to top

Shop