Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη “Ρώμη”

O τίτλος Prime του ZMAK, είναι ο τρίτος single τίτλος του ελληνικού promotion, που διεκδικείται από ξένο παλαιστή στις 25 Μαΐου στο ZMAKDOME: World Invasion.

Είναι το μόνο ματς όμως που αφορά τρεις συνολικά performers.

O νέος champion

O Ninja, στο προηγούμενο ZMAKDOME, κατάφερε να σταματήσει το σερί του Αλέκου Τόμπολα και να φορέσει την πορτοκαλί ζώνη (στο ματς συμμετείχε και ο NJ).

Ninja Prime champion

Θυμίζουμε πως ο Ninja είναι ο προσωπικός φρουρός του ιδιοκτήτη του ZMAK Πέτρου Πολυχρονίδη (χωρίς αυτό να έχει παίξει ρόλο στην κατάκτηση του τίτλου).

Ο ρέκορντμαν

Ο Αλέκος Τόμπολας (rookie του 2018) ήταν ο άνθρωπος που έκανε δύο ρεκόρ τον τελευταίο χρόνο. Ο περιπτεράς, κατέκτησε τίτλο μόλις 42 ημέρες μετά το ντεμπούτο του και κράτησε single ζώνη για 294 ημέρες. Ρεκόρ ZMAK και τα δύο.
 
Τόμπολας high elbow στον NJ

Μπορεί να ήταν μαθημένος απο triple threat και fatal-four, αλλά στο τελευταίο show, δεν μπόρεσε να “επιβιώσει” τελικά. To χειρότερο; Το rematch που δικαιούται, έλαχε να είναι διεθνών προδιαγραφών.

Ο Ρωμαίος

Ο Karim Brigante θα είναι ο τρίτος του triple threat match για τον Prime τίτλο, αλλά και αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Είναι Ιταλός, και εκπαιδεύτηκε από τον θρυλικό Harley Race. Με την Miss Monica αποτελούν και mixed tag team με το όνομα Roman Dynasty.

Roman Dynasty Harley Race
Oι Roman Dynasty με τον Hall of Famer Harley Race
 

Tα τελευταία χρόνια o Brigante αγωνίζεται με επιτυχία από τις ΗΠΑ μέχρι την Ευρώπη, έχοντας μάλιστα φορέσει έντεκα διεθνείς τίτλους σε διάφορα promotions. Δείτε το μήνυμα του προς τους Έλληνες αντιπάλους του.



Θυμίζουμε πως όπως και οι άλλοι δύο ξένοι διεκδικητές, έτσι και ο Karim Brigante, ζήτησε και έλαβε ξένο διαιτητή στο ματς του, για να υπάρξει αξιοκρατία (σχετικό θέμα).


Karim Ninja Τομπολας


Μην ξεχνάτε

Αν χαθούν οι ελληνικές ζώνες από διεθνή performer, δεν υπάρχει ρήτρα για rematch στην Ελλάδα.

Στο ZMAKDOME: World Invasion, διεκδικούνται από ξένους όλες οι single ζώνες του ZMAK. Αν χαθούν όλοι οι τίτλοι από ελληνικά χέρια, ο ιδιοκτήτης του promotion Πέτρος Πολυχρονίδης, πουλά όλες τις μετοχές του (προφανώς στην Power n’ Money). VIDEO



Media

back to top

Shop