Για τις μετοχές και η Λεγεώνα του Βορρά

Δύο χρόνια τώρα ο ιδρυτής του ZMAK και άνθρωπος που έφερε το επαγγελματικό wrestling στην Ελλάδα για πρώτη φορά, δέχεται σκληρή αντιπολίτευση από το εσωτερικό του promotion.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, κάτοχος του 78% των μετοχών της εταιρίας (τα υπόλοιπα ποσοστά ανήκουν σε μικρομετόχους), αντιμετώπισε μια φορά τον κίνδυνο (Ka$$ Company) να χάσει τα ηνία του promotion, στο TLC του 2018 και χρειάστηκε να κάνει αυτό...
 
Animated GIF

Aπό το καλοκαίρι του 2018, προσπαθεί ξανά να κάνει το ίδιο αυτή τη φορά κόντρα στην Power n’ Money του κ.Πέρη και του Kris Ka$$. Πλέον... ζει ένα εφιάλτη, αφού ζητούν ανοιχτά να διοικούν και οι performers από τη Β.Ελλάδα.

Διάγγελμα

Ο Κωστίκας Γονατίδης, που συγκέντρωσε γύρω του όλους τους βορειοελλαδίτες performers, με διάγγελμα του, ξεκαθάρισε πως η φατρία του θα αγωνιστεί από δω και στο εξής και αυτή για κομμάτι από την πίτα των μετοχών.

Κύριος λόγος που η Λεγεώνα του Βορρά, θέλει να πετύχει κάτι τέτοιο, είναι το σπάσιμο της αποκλειστικότητας των αγώνων pro-wrestling στην Αθήνα και η διεξαγωγή επεισοδίων του ZMAK και στη Θεσσαλονίκη.



Θυμίζουμε πως μόλις εχθές ανακοινώθηκε και το ματς μεταξύ Κωστίκα και F.B.I στο επερχόμενο ZMAKDOME στις 14 Σεπτεμβρίου. Μετά και το διάγγελμα της Λεγεώνας... το ματς αποκτά και άλλο ενδιαφέρον.
 


Media

back to top

Shop